Menu 51 – Reset

Reset (herinstellen)

Pas op met deze functie, je zult veel of alle instellingen van de portofoon verliezen.

Als je VFO kiest zal de portofoon alle functies terugzetten naar de fabrieksinstellingen, behalve de geprogrammeerde kanalen.

Als je ALL kies zal je portofoon alle functies terugzetten naar de fabrieksinstellingen en de voorgeprogrammeerde kanalen wissen.

Mocht je in dit menu zitten en niet willen resetten, druk dan op exit.