Reacties

Hier kun je je openbare reacties kwijt. Voor reacties aan de webmaster gebruik het contactformulier

10 gedachten over “Reacties”

 1. Ik heb deze portofoon afgelopen vrijdag besteld voor de co√∂rdinator en centralist van onze groep verkeersregelaars. Nou heb ik gelezen over het squelch probleem waarvan mij nog niet erg duidelijk is waar dat nou precies om gaat. Er zijn echter 3 versies. Als de knoppen ‘A/B en EXIT’ groen zijn, dan betreft dit een versie 1 of 2. Ik heb een versie 3 aangeschaft (zwarte knopjes) Komende tijd zal ik deze portofoon uitgebreid testen en misschien leuk om daar een verslag van deze kant op te sturen.

  Ben je in bezit van een oude versie. dan is er niks te doen aan de kinderziektes zoals het probleem met squelch. Andere foutjes zouden in V-3 zijn opgelost. Hoe dan ook een onverslaanbare porto als het gaat om prijs/kwaliteit.

  Deze site is zeker een aanrader voor bezitters van deze portofoon. Al was het maar om de heldere en duidelijke uitleg van de vele functies die aanwezig zijn.

 2. Ik dacht toch mijn portofoon goed te kennen. Echter na het lezen van je handige handleiding kwam ik toch zaken tegen die ik nog niet kende. Wel gelezen in de Engelse handleiding. Maar in het Nederlands leest het toch net even makkelijker dan in het Engels soms.

  Dus dank je wel voor al je werk!

 3. Bedankt voor je handleiding. Dit helpt me stukken sneller op weg.
  En kan ik meer plezier aan de porto beleven.

  Ook van mij, dank voor je werk!.

 4. Heb je de KG-UV9D al? De Nederlandse versies die ik heb is gelocked op 144.000-145.995 en 430.000-439.995 (RX en TX). De unlock tool van de 8D werkt niet.

 5. prachtige en complexe portofoon.
  Nadeel vind ik dat in scanmodus de backlight aan blijft staan wat leid tot leeglopen van de batterij.
  Of is hier een oplossing voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *